Sök
Stäng denna sökruta.

Vi har här samlat de frågor om Teamsdagen som vi har fått från en eller flera personer.

Klicka på frågorna nedan för att se svaret.

Registrering

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Jag vill ge bort min biljett till någon annan, hur gör jag?” collapse_text=”Jag vill ge bort min biljett till någon annan, hur gör jag?” ]


När du registrerade dig fick du ett mail från orders@eventbrite.com med ämnet ”Dina biljetter till Teamsdagen Studio Online”. I detta mail finns en länk ”Se och hantera” din beställning online, klicka på den och du får möjlighet att ändra dina uppgifter till någon annans efter att du har loggat in på Eventbrite.

[/bg_collapse]

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Jag har fått förhinder och vill avanmäla mig. ” collapse_text=”Jag har fått förhinder och vill avanmäla mig.”]
När du registrerade dig fick du ett mail från orders@eventbrite.com med ämnet ”Dina biljetter till Teamsdagen Studio Online”. I detta mail finns en länk ”Se och hantera” din beställning online, klicka på den länken och logga in på Eventbrite. Du ser där en knapp med texten ”Cancel Order”, tryck på denna så avanmäls du och vi kan ge platsen till nästa person på väntelistan.

[/bg_collapse]


Dagen T

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Måste jag ha Teams för att kunna se Teamsdagen Studio Online? ” collapse_text=” Måste jag ha Teams för att kunna se Teamsdagen Studio Online?”]
Nej, det behövs inte. Det räcker att du har en modern webläsare som t.ex. Microsoft Edge (den nya), Chrome, eller Safari.

[/bg_collapse]

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Får man ta bilder? ” collapse_text=” Får man ta bilder?”]
Ja, ta gärna bilder under dagen och sprid dem i sociala medier med hashtag #Teamsdagen. Visa alla andra hur du tittar på Teamsdagen genom att ta en bild och sprid, kanske är ni flera stycken som tittar tillsammans.

[/bg_collapse]

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Kan man byta spår? ” collapse_text=” Kan man byta spår?”]
Ja, det går bra. Vi kommer att sända i tre kanaler samtidigt och du kan hoppa mellan spåren som du vill. Eller kanske kolla på alla tre samtidigt, imponerande om du klarar det!

[/bg_collapse]

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Kan man titta i efterhand? ” collapse_text=” Kan man titta i efterhand?”]
Ja, alla sessioner kommer att spelas in och sedan publiceras på Teamsdagen.se. Bästa upplevelsen får du ju självklart om du kollar live, men vi förstår om du inte har möjlighet att tillbringa hela din dag med oss.
[/bg_collapse]

Övrigt

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Blir det någon Teamsdag nästa år?” collapse_text=” Blir det någon Teamsdag nästa år? ”]
Med det intresset vi har sett inför Teamsdagen 2020 och Teamsdagen Studio Online så kan måste vi ju nästan annordna Teamsdagen även 2021. Inget är bestämt än men det är väldigt troligt att Teamsdagen kommer tillbaka även nästa år. Blir den online eller inte? Det är det bara kronan som vet just nu.
[/bg_collapse]

[bg_collapse view=”link” expand_text=”- Är det Microsoft som arrangerar Teamsdagen?” collapse_text=” Är det Microsoft som arrangerar Teamsdagen? ”]
Nej, Microsoft är inte arrangör av Teamsdagen. De är en av sponsorerna men vi har även andra sponsorer. Teamsdagen är ett s.k. ”Communtity event” som arrangeras fristånde av personer som är engagerade i Teams communityt. Läs mer oss på Om Teamsdagen.

[/bg_collapse]