AVS i Sverige AB

Booth 307Gold

Vi på AVS är experter på alla typer av digitala möten och videokonferenslösningar. Tillsammans med kunden analyserar våra AV-rådgivare kundens behov och hittar möteslösningar som gör det enkelt att ansluta, kommunicera, dela idéer och dokument. Vi är även proffs på ljud- och ljuslösningar för studior, hörsalar, aulor, auditorium och event samt digitala undervisningslösningar för klassrum och utbildningsrum.

Efter snart 40 år i branschen vet vi vad som fungerar. Vi värdesätter relationen med våra kunder och har flera längre samarbeten med både företag, organisationer, myndigheter och kommuner. Tillsammans med våra kunder skräddarsyr vi lösningar som passar varje unik situation. Våra tekniker säkerställer att varje installation är professionellt utförd och att du får hjälp med implementering, service och support.

Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant genom att utforska och implementera nya, kreativa lösningar. Vi erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa produkter och har ett nära samarbete med alla ledande AV-leverantörer samt tillverkare. 

Kreativa och innovativa lösningar ska vara lättillgängliga för alla – unga, gamla, stora och små – alla ska kunna vara med på lika villkor, var de än befinner sig.

AVS i Sverige AB är rikstäckande med fem kontor och drygt 90 anställda. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

post@avs.se

010-551 10 00

avs.se