Sök
Stäng denna sökruta.

Forum

forum

Teamsdagen Forum är platsen där du kan ställa alla dina Microsoft Teams-frågor, utbyta erfarenheter, hjälpa likasinnade och vara en del av Teams-gemenskapen. 

Många är vi som jobbar i Teams dagligen och inte alltid går allting smärtfritt. Ibland har vi en kollega eller en IT-helpdesk att fråga, ibland inte. Teamsdagen Forum finns här för dig oavsett. Tanken är att vi ska hjälpa varandra, med stort och smått som rör Microsoft Teams på ett eller annat sätt. Förutom alla medlemmar som sitter på mycket klokskap har vi också engagerat ett gäng av Nordens främsta Teams-experter. Deras uppgifter är att hjälpa till att svara på frågor, dela med sig av sina erfarenheter, tips och tricks, men också att hålla konversationerna levande och givande.  

Chansen är stor att någon annan redan har sprungit på liknande problem eller utmaningar som du just nu sitter och funderar på. Och kanske har du stött på ett problem eller en frågeställning som någon annan frågar om. Här samlar vi alla Teams-frågor och experter på ett ställe.  

 

Vill du komma in i Teams-gemenskapen så anmäler du dig här nedan, du kommer då att läggas till som en gäst i Teamsdagen Forum som givetvis är ett team i Microsoft Teams. Enklast är att ange den mailadress som du redan använder i Teams, för då kan du enkelt hoppa mellan Teamsdagen Forum och din vanliga Teams. Annars går det bra med vilken annan mailadress som helst, och du behöver inte ha tillgång till Teams redan. 

 

Teamsdagen Forum – För att fråga, för att hjälpa, för att umgås.