SPONSRA OSS

Teamsdagen startade som en fysisk konferens med målet att samla Teams-intresserade och sprida kunskap om Microsoft Teams. Sedan kom pandemin och vi fick tänka om, dock utan att överge våra grund-värderingar om kvalité, inkludering och hållbarhet. Och wow, vad vi har lärt oss mycket längs vägen.

Nu öppnar vi upp och bjuder in intresserade sponsorer till Teamsdagen Hybrid 2022, att tillsammans med oss visa upp hur bra en hybrid-konferens kan vara. Där kommer vi kombinera det bästa från den digitala världen med glädjen och värdet av att träffas fysiskt.

Vi har en trogen skara digitala deltagare och ett gäng sugna konferensbesökare och vi tycker oss ha hittat ett format som funkar både digitalt och fysiskt, med bra exponering för sponsorer.

Som vanligt är ambitionsnivån högt uppskruvad, och vi är
övertygade om att med er hjälp så kan vi ta Teamsdagen Hybrid 2022 till helt nya höjder och sätta en ny standard för hur hybridkonferenser ska göras.

Vi bjuder in intresserade sponsorer att på olika sätt visa upp sig för den största Teams-intresserade publiken i Norden, både på plats och digitalt genom ett antal sponsorpaket och några tillval eller ”add-ons” som vi kallar dem.

Paketen har lite olika innehåll och inriktning där vi hoppas att
ni ska hitta något som passar er och er målgrupp. Vissa paket är begränsade i antal och då är det ”först till kvarn”-principen som gäller. För att det ska bli en bra fördelning och ett så värdefullt innehåll som möjligt för tittarna förbehåller vi oss rätten att välja mellan intresserade paneldeltagare.

Vi tillämpar ”först till kvarn”-principen inom respektive kategori, och det är möjligt att teckna sig för flera paket.

Om ni är intresserade av att sponsra oss, fyll i formuläret så kontaktar vi er med mer information.