Sök
Stäng denna sökruta.

Sponsra Oss

DSC_3868
samantha-borges-EeS69TTPQ18-unsplash
VI SÖKER SPONSORER

Sponsra Teamsdagen

Var med och gör Teamsdagen 2024 till en rolig och lärorik dag.

Teamsdagen startade som en fysisk konferens med målet att samla Teams-intresserade och sprida kunskap om Microsoft Teams. Sedan kom pandemin och vi fick tänka om, dock utan att överge våra grund-värderingar om kvalité, inkludering och hållbarhet. Och wow, vad vi har lärt oss mycket längs vägen.

Teamsdagen 2023 var en succé och bjuder vi in dig som sponsor att vara med i gemenskapen i vårt härliga Teams Community och vara med som sponsor till Teamsdagen 2024. 

Vi har en trogen skara digitala deltagare och ett gäng sugna konferensbesökare och vi tycker oss ha hittat ett format som funkar både digitalt och fysiskt, med bra exponering för sponsorer.

Som vanligt är ambitionsnivån högt uppskruvad, och vi är
övertygade om att med er hjälp så kan vi ta Teamsdagen 2024 till helt nya höjder och sätta en ny standard för hur hybridkonferenser ska göras.

Vi bjuder in intresserade sponsorer att på olika sätt visa upp sig för den största Teams-intresserade publiken i Norden, både på plats och digitalt genom ett antal sponsorpaket och några tillval eller ”add-ons” som vi kallar dem.

Paketen har lite olika innehåll och inriktning där vi hoppas att ni ska hitta något som passar er och er målgrupp. Vissa paket är begränsade i antal och då är det ”först till kvarn”-principen som gäller. För att det ska bli en bra fördelning och ett så värdefullt innehåll som möjligt för tittarna förbehåller vi oss rätten att välja mellan intresserade paneldeltagare.

Vi tillämpar ”först till kvarn”-principen inom respektive kategori, och det är möjligt att teckna sig för flera paket. Klicka på Floor plan nedan för att se alla lediga utställarbås och för att reservera ditt bås redan idag.

HAR DU ANDRA FRÅGOR?

Fyll i dina uppgifter och din fråga eller kommentar så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

PLATS

Filadelfia Convention Center, Rörstrandsgatan 5, 113 40 Stockholm + Online

Datum och tid :

Tisdag 1:a oktober 9.00 - 18.00