Om Teamsdagen

Teamsdagen ska vara en dag om och för Microsoft Teams. Riktat till alla oss som på ett eller annat sätt arbetar med eller i Microsoft Teams. Målet är att vi ska mötas, utvecklas och inspireras så att fler kan sprida budskapet om Teams. Och på vilket sätt det kan förändra och förbättra hur vi arbetar och spenderar våra dagar, så att arbetet blir lite roligare och går lite smidigare.

Hotel At Six är beläget vid Brunkebergstorg centralt i Stockholm med en 10 minuters behaglig promenad från Stockholms Centralstation. Och vägg-i-vägg med Microsofts nya fina Stockholms-kontor, ett toppenläge med andra ord.

Teamsdagen öppnar dörrarna kl. 08:30 för registrering och drar igång programmet kl. 09:00 med en inspirerande keynote. Sedan håller vi på med föreläsningar och fördjupningar hela dagen fram till kl. 17:00. För de som vill och har möjlighet att stanna kvar efter kl. 17:00 kommer det bjudas på trevligt umgänge med dricka och tilltugg. Det kommer också finnas möjlighet att prata med utställare, andra besökare och talare hela kvällen fram till kl. 20:00.

Det är vi som ligger bakom Teamsdagen. Hör gärna av er, Teamsdagen finns på Twitter och lyssnar på #Teamsdagen

Hoppas vi ses den 11:e mars!

Kontakta oss

Om du har några frågor kontakta oss via formuläret nedan.