Sök
Stäng denna sökruta.

Biljetter till Teamsdagen

Teamsdagen
_DSF9023
BESÖK OSS

Besök Teamsdagen 2024

Var med och gör Teamsdagen till en rolig och lärorik dag.

✨Varmt välkomna till Teamsdagen Hybrid – Nordens främsta mötesplats för Teams-entusiaster! Det här året slår vi upp portarna till en unik upplevelse den 1:a oktober på Filiadelfia Convention Center. Med fyra fullmatade scener på plats – varav en tillgänglig online – garanterar vi en oförglömlig dag fylld med inspiration och nätverkande.✨

Begränsat antal biljetter finns tillgängliga för den som önskar närvara fysiskt, till priset av 1250 SEK inkl. moms. Ditt biljettköp inkluderar inte bara tillgång till inspirerande föreläsningar, utan också möjligheten att knyta kontakter, utforska de senaste innovationerna från våra utställare, samt avnjuta välsmakande måltider, fika och en exklusiv Exobe Afterwork med förfriskningar och snacks. 🍹

Vi ser fram emot att dela denna upplevelse med er och garanterar att det blir en dag utöver det vanliga. Kom och bli en del av denna spännande dag! 💯

Hoppas ni vill hänga på oss den 1:e oktober, för det här kommer bli något alldeles extra 🚀🚀

Du som deltagare ger ditt samtyckte till att sponsorer får ta del av dina kontaktuppgifter och att de kan komma att kontakta dig efter eventet. Samtidigt godkänner du att vi får kontakta dig med information innan, under och efter eventet.

PLATS

Filadelfia Convetion Center
Rörstrandsgatan 5, 113 40 Stockholm

Datum och tid :

Onsdagen 1 Oktober 8.30 -18.30 (9-17 online)

BILJETTER

Du kan delta på Teamsdagen på plats eller online. På plats har vi begränsat antal platser och tar ut en biljettavgift för att täcka kostnader kopplade till deltagare.

INTRÄDE

1250 SEK

inkl. moms

ONLINE

TEAMSDAGEN + WORKSHOP

2500 SEK

inkl. moms

Kickstarta ditt ambassadörsnätverk!

Lär er tillsammans med Karoliina Kettukari och Amanda Sterner!

TEAMSDAGEN + WORKSHOP

2500 SEK

inkl. moms

Håll din Microsoft Teamsmiljö säker!

Lär er med Anders Olsson, Pierre Thoor och Mattias Borg! 

TEAMSDAGEN + WORKSHOP

2500 SEK

inkl. moms

Power BI med Teams- &Copilotdata!

Lär er tillsammans med Ville Gullstrand!

Biljettsystemet som vi använder oss av erbjuder betalning via betalkort. Vi vet att det finns anställda inom organisationer som inte har möjlighet att betala via betalkort eller att göra utlägg. I dessa undantagsfall kan vi erbjuda faktura, kontakta oss via kontaktformuläret. 

Vi kommer behöva faktureringsuppgifter till er, vi skickar endast elektronisk faktura via e-post eller EDI, betalningsvillkor är 14 dagar och 12% dröjsmålsränta. Inga rabattkoder kan användas vid fakturering.

När fakturan är betalt kommer registeringskoder skickas till den kontaktperson som ni anger.

Priset per biljett är 1000 kr exkl. moms.

BILJETT VIA FAKTURA

Fyll i dina uppgifter och din fråga eller kommentar så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Har du några övriga frågor om biljetter? Tveka inte att kontakta oss via formuläreret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

BILJETTFRÅGOR

Fyll i dina uppgifter och din fråga eller kommentar så kontaktar vi dig så snart som möjligt.