Frågor och Svar

FAQ

VANLIGA FRÅGR

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Ja, det kommer du kunna göra. Alla föreläsningar läggs ut på vår Youtube-kanal. Prenumererar gärna så får du en notifiering så snart inspelningen ligger uppladdad.

Ja, om du är med på plats så kan du byta mellan alla spåren. Varje spår kommer att vara på en egen scen i samma rum under hela dagen.

Om du tittar online har du tillgång till alla tre kanaler och kan byta fram och tillbaka hur du vill.

Online
  1. När du registrerade dig fick du ett mail med ämnet ”Registreringsbekräftelse för Teamsdagen Hybrid Hösten 2022 – Online”, leta upp detta mail och öppna.
  2. Klicka på ”Visa Evenemanget”-knappen i detta mail för att komma till Evenemangssidan.

 

Du ska även ha fått en mail två dagar innan samt två mail samma dag som Teamsdagen. Mailen kommer från Teamsdagen <noreply@event.eventbrite.com>

Om du tittar online har du tillgång till alla tre kanaler och kan byta fram och tillbaka hur du vill.

Hittar du inte din bokning i någon av alla dina mailkonton är det lättaste att anmäla dig igen på www.teamsdagen.se/biljetter

Om du inte kan titta på Teamsdagen online så kan du avboka via Eventbrite, men du behöver inte det. Det går att titta på alla sändningar i efterhand. Vi kommer även lägga ut alla föreläsningar på Youtube och där kommer du som registrerad få tillgång till detta före alla andra.

På plats

Ja, du får gärna ta bilder. Lägger du ut dem på sociala medier använd hashtag #Teamsdagen.

Vi kommer även ha en fotograf på plats som tar bilder, vill du inte vara med på bild går det bra att säga till.

Ja, på plats så kan du byta mellan alla spåren. Varje spår kommer att vara på en egen scen i samma rum under hela dagen.

Användarspåret kommer att hålla till i rummet Riddarsalen en våning upp.

Beslutsfattarspåret håller till i rummet Fogelström.

IT-proffs hittar du på scenen i Mässhallen.

Vi välkomnar alla gäster på plats från 8.15 då du får din namnlapp och frukost. Leta upp en ledig stol framför scenen i Mässhallen så drar vi igång kl. 9.00.

Mycket tråkigt att du inte kan vara med. Vi har fått förfrågningar från många som missat att köpa biljett, så skriv på LinkedIn eller Twitter att du har en biljett över – tagga med #Teamsdagen.

Tyvärr inte, men vi rekommenderar de som inte kan utnyttja sin biljett på LinkedIn eller Twitter. Så håll koll på #Teamsdagen så kanske det dyker upp någon som har fått förhinder.

Vi har tyvärr begränsat med utrymme så vi kan inte sälja fler biljetter denna gång.

HAR DU ANDRA FRÅGR?

Fyll i dina uppgifter och din fråga eller kommentar så kontaktar vi dig så snart som möjligt.