Sök
Stäng denna sökruta.

Frågor och Svar

FAQ

VANLIGA FRÅGR

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Ja, det kommer du kunna göra. Alla föreläsningar läggs ut på vår Youtube-kanal. Prenumererar gärna så får du en notifiering så snart inspelningen ligger uppladdad.

Ja, om du är med på plats så kan du byta mellan alla spåren. Vi kommer att ha fyra scener på plats och du kan gå mellan de olika 

Om du tittar online har du tillgång till alla tre kanaler och kan byta fram och tillbaka hur du vill. Vi kommer att sända från tre olika scener under dagen och ni kan hoppa mellan sändningar för att titta på sessionen som just du vill se.

Online

Vi kommer att skicka ut inloggning till portalen för att titta på sändningar till registrerade användare dagen innan Teamsdagen.

Om du tittar online har du tillgång till alla tre kanaler och kan byta fram och tillbaka hur du vill.

Du ska ha fått en bokningsbekräftelse från vårt biljettsystem ”Trippus”. Hittar du inte din bokning i någon av alla dina mailkonton är det lättaste att anmäla dig igen på www.teamsdagen.se/biljetter

Om du inte kan titta på Teamsdagen online så kan du avboka via Trippus, men du behöver inte det. Det går att titta på alla sändningar i efterhand. Vi kommer även lägga ut alla föreläsningar på Youtube och där kommer du som registrerad få tillgång till detta före alla andra.

På plats

Ja, du får gärna ta bilder. Lägger du ut dem på sociala medier använd hashtag #Teamsdagen.

Vi kommer även ha en fotograf på plats som tar bilder, vill du inte vara med på bild går det bra att säga till.

Ja, på plats så kan du byta mellan alla spåren. Mellan varje session finns det ca 20 minuter då du kan mingla med utställare innan du går till den scen som din favoritsession är på.

Titta på agendan, där ser du i vilket rum de olika sessionerna kommer att hålla till.

Vi välkomnar alla gäster på plats från 8.15 då du får din namnlapp och frukost. Kl. 9.00 startar keynote på vår scen Torget som du hittar i utställarområdet.

Mycket tråkigt att du inte kan vara med. Genom att logga in i Trippus, via bokningsbekräftelsen som du fick skickat till dig i mailen kan du ändra uppgifter så att någon annan får din plats, klicka på ”Visa din fullständiga bekräftelse” och sen på ”Klicka här för att redigera personlig information” så kan du ändra uppfiter.

Vi har fått förfrågningar från många som missat att köpa biljett, så skriv på LinkedIn eller Twitter att du har en biljett över – tagga med #Teamsdagen.

Ja, när biljetterna är slutsålda så kan du registrera dig på vår väntelista. Om vi släpper nya platser eller om någon avbokar så kommer nästa person på tur i väntelistan får möjlighet att köpa biljett.

Ja, alla år som vi har haft Teamsdagen på plats har vi sålt slut så passa på att köpa din biljett i tid.

HAR DU ANDRA FRÅGOR?

Fyll i dina uppgifter och din fråga eller kommentar så kontaktar vi dig så snart som möjligt.