Sök
Stäng denna sökruta.

Sponsra oss

Var med och sponsra Teamsdagen Studio Online och vi ser till att ni syns i Nordens största Microsoft Teams-event.

Teamsdagen Studio Online kommer att bli något helt nytt och superspännande i höst, onsdagen den 14:e oktober, och något som oss veterligen aldrig tidigare gjorts. Planen är en påkostad och professionell direktsänd tv-studioproducerad heldag från flera parallella studios. Med programledare, föreläsningar, analyser, experter, paneldiskussioner mm. Huvudsakligen på svenska och med 100% Teams-fokus. Målgruppen är beslutsfattare, IT-proffs och slutanvändare i Norden.

Ambitionsnivån är högt uppskruvad och detta ska inte blandas ihop med andra ”online-konferenser” som det just nu är ganska gott om. Vi siktar på en helt ny typ av online-upplevelse. Ledorden kommer liksom tidigare vara; kvalité, innehåll, hållbarhet, mångfald, inkludering och icke vinstdrivande. Men i ett helt nytt format.


Sponsorpaket, intresseanmälan

Vi har satt ihop tre olika sponsorpaket med lite olika inriktning där vår förhoppning är att ni ska hitta något som passar er. Vissa paket är begränsade i antal och för att det ska bli en så bra fördelning som möjligt mellan olika deltagare förbehåller vi oss rätten att välja mellan intresserade parter, och vi tillämpar ”först till kvarn”-principen inom respektive kategori.

Hör av er till oss via formuläret här nedan om ni är intresserade av att tillsammans med oss skapa ett riktigt bra, värdefullt och spännande event där ni exponeras mot den stora målgruppen av Teams-intresserade beslutsfattare, IT-proffs och slutanvändare i Norden.


Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om ni är intresserade av att sponsra Teamsdagen Studio Online: