Sök
Stäng denna sökruta.

PANELDELTAGARE + SILVER

Möt oss på Teamsdagen

Vårt virtuella utställarbås är öppet 9-17 under Teamsdagen. Kom in och prata med oss.

Vi svarar på dina frågor

Det virtuella utställarbåset är öppen under hela Teamsdagen. Anslut till mötet så svarar vi på dina frågor.
Anslut till mötet

AudioCodes grundades 1993 och har sedan dess varit en ledande tillverkare av avancerad mjukvara och hårdvara för kommunikation. AudioCodes gör det möjligt för företag samt operatörer att bygga lösningar för UC, kontakt center, och voicelösningar som tjänst. Oavsett om det är i företagets egen datahall, i ett privat eller publikt moln. Våra innovativa lösningar används av ett stort antal globala företag och operatörer och levererar full överblick av kvalitet, tillgänglighet och funktion.

Införandet av Microsoft Teams i organisationer ökar snabbt och möjliggör den ökande ”jobba var som helst” trenden. Tack vare över 15 års erfarenhet att jobba med Microsoft ekosystem runt samtal kan AudioCodes leverera kostnadseffektiva lösningar när företag eller operatörer skall migrerar från en tidigare plattform till Microsoft Teams med röstsamtal, video, samtalsinspelning och mer. Från rådgivning till assistans vid migrering, produkter, mjukvara och mer.

AudioCodes hårdvara, mjukvara och molnbaserade session border controllers (SBC) hjälper kunder att ansluta sin Teams miljö till operatör med full support för Direct Routing tillsammans med lättanvända stödsystem för användarmigrering, bordstelefoner, mötesrumsenheter och videolösningar.

AudioCodes förenklar övergången till Microsoft Teams med allt som hör till genom tjänsten AudioCodes Live for Microsoft Teams. AudioCodes Live finns i tre nivåer – Essentials, Pro och Premium och levereras som prenumerationstjänst som en kostnad per användare och månad och finns tillgänglig genom AudioCodes globala partnernätverk.