Bronssponsor

Tendfor

Tendfor, hjälper organisationer att ta klivet fullt ut till framtidens telefonisystem – Microsoft Teams.

Tendfor Teams är marknadens modernaste stödsystem för Microsoft Teams-telefoni.

Vi hjälper organisationer – från lokala till globala – att skapa förstklassiga kundupplevelser samtidigt som medarbetare får innovativa och moderna arbetsverktyg i sin vardag.

Tendfor Teams, som var världens första ”Teams native”-plattform för kontaktcenter och telefonister, har fyllt 2 år. Med ca 1,5 års försprång mot övriga marknaden erbjuder vi våra kunder unika möjligheter och full funktionalitet redan idag.

Som ”first movers” har vi vuxit snabbt och vi har idag Tendfor Teams-kunder i full produktion på 17 marknader världen över.

Idag stoltserar Tendfor Teams som ett av få system på marknaden med Microsofts certifiering, Contact center solutions certified for Microsoft Teams. Detta borgar för en väl dokumenterad och väl testad produkt.

Vår partnerstrategi har lockat till sig några av världsmarknadens mest innovativa operatörer och integratörer. Vi är stolta över att samarbeta med företag som Telenor, NTT, NXO och Orange.

Kontakta Tendfor så lotsar vi er vidare in den nya tidens telefoni. Upplev hur Microsoft Teams med Tendfor ger just er organisation nya spännande möjligheter för gränslös kommunikation och hybridarbete även för professionella agenter.

Kontakta mig