Sponsorer

AudioCodes

AudioCodes

AudioCodes is a leading vendor of advanced voice networking and media processing solutions for the digital workplace. AudioCodes is a leading vendor of advanced voice networking and media processing solutions for the digital workplace. With a commitment to the human voice deeply embedded in its DNA, AudioCodes enables enterprises and service providers to build and operate all-IP voice networks for unified communications, contact centers and hosted business services.
Jabra

Jabra

Jabra är en ledande utvecklare och tillverkare av kommunikations- och ljudlösningar. Företaget är en del av GN-gruppen, som är verksam i 100 länder och har 150 års erfarenhet av innovation och att leverera pålitliga och enkla lösningar som får livet att låta bättre. Jabra levererar ljudlösningar för att stärka produktiviteten på företag såväl som att ge konsumenter bättre samtal, musik och media. De tillverkar trådbundna och trådlösa headsets, mobila och fasta konferensenheter samt sporthörlurar. De tar också fram videokonferenslösningar som underlättar samarbetet mellan medarbetare.
Pexip

Pexip

Pexip is where teams and technology meet, simplifying video conferencing experiences and workflows. We help break down the barriers to improve video communication across teams and platforms.
Hive Streaming AB

Hive Streaming AB

Kör ditt företag live videoevenemang med Microsoft Teams? Då kan Hive for Microsoft 365 hjälpa dig bättre utnyttja dina befintliga nätverk för en bättre tittarupplevelse. Ta kontakt med oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig använda video för att effektivare kommunicera med dina anställda och kunder.

Enghouse Interactive

Enghouse Interactive

Enghouse Interactive, ett dotterbolag till Enghouse Systems Limited (TSX: ENGH), är en ledande global leverantör av kommunikationslösningar som möjliggör utökad kundservice och omvandlar kontaktcentret från ett kostnadscenter till en kraftfull tillväxtmotor. Våra tjänster och lösningar hjälper företag att tillhandahålla meningsfulla, dagliga kundinteraktioner och utvinna värdefull statistik som kan användas för att skapa fördjupad kundlojalitet och identifiera nya möjligheter till lönsamt mervärde. Enghouse Interactive har över 10 000 kunder i fler än 120 länder. Vi tillhandahåller valfri telefoniteknik, oavsett om den nyttjas lokalt eller i molnet, för att säkerställa att våra kunder kan nås av sina kunder – var som helst, när som helst, via vilken kanal som helst. Vi har ett långt samarbete med Microsoft och är certifierad guldpartner. Oberoende var du är i din Microsoftresa så har vi kompetens och strukturen att hjälpa dig att migrera från Skype for Business till Microsoft Teams. Besök oss i vår monter och mingla med oss på Enghouse Teamswork så får du veta mer.