Call for Speakers

Efter succén med Teamsdagen i mars är det dags för Teamsdagen Studio Online!

Teamsdagen Studio Online kommer att bli något helt nytt och superspännande i höst, onsdagen den 14:e oktober, med programledare, föreläsningar, analyser, experter, paneldiskussioner med mera.

Nu bjuder vi in till att skicka in förslag på föreläsningar för allt Microsoft Teams-relaterat innehåll. Alla vinklar, perspektiv, erfarenheter och nivåer är välkomna, bara det handlar om Microsoft Teams och du känner glädje för att dela med dig av din kunskap!

Call för speaker är öppet fram till 23/8.

Föreläsningsinformation

En föreläsning är ca. 35-40 minuter lång med 15 minuter diskussion/eftersnack efteråt.

Det kommer finnas tre olika spår:

  • Beslutsfattare
  • IT-proffs
  • Slutanvändare

Föreläsningen kan ske både live på plats i en studio i Stockholm eller förinspelat på distans. För förinspelat innehåll kommer utrustning att skickas ut för att göra upplevelsen optimal.

Vi vill främst ha föreläsningar på svenska, men vi tar även emot förslag på engelska.

Nivå på föreläsningen

Vi vill ha en blandning av olika tekniska nivåer på föreläsningarna. När du skickar in dina förslag kommer du att kunna välja vilken teknisk nivå din session kommer att ligga på. Vi använder Microsofts standardnivåer 100 – 400.

  • Nivå 100 – Introduktion. Förutsätter liten eller ingen kunskap med ämne och täcker begrepp, funktioneroch fördelar.
  • Nivå 200 – Nybörjare. Förutsätter kunskap på 100-nivå och ger specifik information om ämnet.
  • Nivå 300 – Kompetent. Förutsätter kunskap på 200-nivå, djup förståelse för funktioner i en verklig miljö och utvecklingskunskaper. Ger en detaljerad teknisk översikt över en delmängd av produkt-/teknikfunktioner som omfattar arkitektur, prestanda, migrering, distribution och utveckling.
  • Nivå 400 – Avancerat. Förutsätter en djup nivå av teknisk kunskap och erfarenhet och en detaljerad, grundlig förståelse av ämnet. Ger expert-till-expert interaktion och täckning av specialiserade ämnen.

Utgifter

Ingen kompensation för resor kommer att ges, för förinspelat innehåll kommer utrustning att skickas till er för att göra upplevelsen optimal.

Expertkommentator

På Teamsdagen Studio Online kommer vi ha något vi kallar expertkommentatorer. Expertkommentatorer kommer vara med i diskussionen efter en föreläsning, i det vi kallar eftersnack. Där kommer expertkommentatorn tillsammans med föreläsaren och moderatorn prata igenom föreläsningen, dyka ner i vissa delar, besvara och diskutera frågor som kommit in från tittarna under föreläsningen.  

Att vara expertkommentator är inte kopplat till om man blir antagen som talare eller inte, och är en intresseanmälan bland de som skickar in förslag på föreläsningar (det kommer som en fråga i slutet på formuläret). 

Vi ser helst att du är på plats i en studio i Stockholm, men anmäl intresse även om du inte har möjlighet att delta på plats. Vi kommer inte ha möjlighet att ersätta eventuella resekostnader.