Guldsponsor

AudioCodes

AudioCodes - Voice DNA for the Digital Workplace

AudioCodes grundades 1993 och är en ledande tillverkare av avancerad mjukvara och hårdvara för kommunikation. Våra innovativa röstlösningar används av ett stort antal globala företag och operatörer och ger fullständig insikt när det gäller kvalitet, tillgänglighet och funktionalitet.

Medan varumärket tidigare främst var känt som en leverantör av VoIP-gateways och Session Border Controllers (SBC) för integrering av röstnätverk, erbjuder AudioCodes nu en helhetslösning i form av driftstjänster. Ett bra exempel är AudioCodes Live för en komplett röstmigrering till Microsoft Teams, inklusive telefoni, övervaknings- och förvaltningsverktyg och applikationer för att förbättra serviceleveransen.

Som certifierad och pålitlig Microsoft-partner har AudioCodes kunskapen och erfarenheten för att få ut det mesta av Microsoft Teams och göra en smidig övergång till en modern arbetsmiljö.

Vill du veta mer?
Besök AudioCodes hamifran för mer information: www.audiocodes.com, eller kontakta oss direkt: tel. +31 36 546 12 12 ; e-post. NordicsSales@audiocodes.com

Kontakta mig