Sök
Stäng denna sökruta.
Guldsponsor

Yealink

Empowering your Communication and Collaboration with One-stop UC Solutions.

Yealink är en global tillverkare specialiserade inom videokonferens, röstkommunikation och samarbetslösningar med högsta kvalité, innovativ teknologi och användarvänlig upplevelse. Yealink börsnoterades 2017 och är globalt den marknadsledande leverantören av SIP telefoner i över 140 länder och regioner.

Med målet att vara den världsledande tillverkaren av UC produkter, strävar Yealink att förmedla Microsoft Teams upplevelsen på alla mötesplatser. Genom utveckling av en högkvalitativ produktportfölj för Microsoft Teams med certifierade, Teams baserade telefoner, headset och videosystem vill Yealink hjälpa sina kunder uppleva visionen av Intelligent Kommunikation med Yealinks ledande lösningar av UC produkter.

Yealink representeras i Norden av SEC DATACOM, en värdeadderande IT-distributör som i 25 år skapat mervärde för kanalens alla parter genom att samverka mellan slutkundens behov och våra återförsäljares kompetenser.

Kontakta oss via nedan formuär eller besök vårt virtuella utställarbås, så deltar ni i utlottningen av Yealinks UVC20 kamera eller WH66 DECT headset.

Kontakta mig