Guldsponsor

Triada

Triada är på uppdrag att eliminera dåligt ljud i affärssamtal tillsammans med EPOS – The Power Of Audio.

Tröttnat på dåligt ljud i Teamsmöten?

Då har du kommit rätt!

Hos oss på Triada hittar du headset och konferenslösningar för all typ av telefoni. Vi är en aktiv distributör som jobbar hårt för att eliminera dåligt ljud i affärssamtal genom att hjälpa företag nå sin fulla potential med rätt utrustning för professionella samtal. Med 30 år i branschen, kunniga medarbetare på huvudkontoret i väst och säljare ute i landet finns vi alltid tillgängliga för att ge er grym, snabb support och rådgivning.

    • Personlig kontakt
    • Snabba leveranser
    • Produkter av hög kvalité
    • Supersnabb service och support
    • Låna och testa – innan du köper

 

EPOS – The Power Of Audio™
EPOS (tidigare Sennheiser Communications) levererar avancerade ljudlösningar designade för företag och gaming. Baserat på banbrytande ljudteknik strävar de efter att frigöra den mänskliga potentialen genom att göra ljudupplevelser perfekta samt leverera innovativ design och prestanda med alla deras ljudlösningar. EPOS är en del av Demant Group som är ett världsledande företag inom ljud- och hörselteknologi. Tack vare det finns också det patenterade hörselskyddet, ActiveGard®, implementerat i alla EPOS headset. Demant Group är ett globalt företag som är verksamt i över 30 länder och har fler än 16 000 anställda.

Följ Triada på LinkedIn!

Följ oss på LinkedIn för att få information om det senaste från oss och EPOS. Ta del av allt från korta videos som bland annat demonstrerar hur ANC faktiskt fungerar till djupgående analyser och artiklar med all information du kan tänka dig inom professionell kommunikation!

Välkomna!

Kontakta mig

Träffa oss under Teamsdagen i vårt virtuella utställarbås. Vi finns här och svarar på dina frågor mellan klockan 9 – 16.

Genom att klicka på ‘Anslut till möte’ kommer du att ansluta till ett Teamsmöte.