Sök
Stäng denna sökruta.
Silversponsor

Also

ALSO är en av de ledande teknikleverantörerna. Vi är schweiziska baserade men finns i 90 länder över hela världen med våra utbud, lösningar och as-a-service-erbjudanden för IT-industrin. I ALSO-ekosystemet finns mer än 660 leverantörer av hårdvara, programvara och IT-tjänster med tillgång till över 110.000 potentiella återförsäljare.

ALSO – The Technology Provider

ALSO är en schweizisk baserad IT-teknologileverantör som sammanför leverantörer och återförsäljare. ALSO erbjuder mer än 660 leverantörer av hårdvara, mjukvara och IT-tjänster tillgång till över 110 000 köpare. Tjänsterna sträcker sig från traditionella distributionstjänster till ett brett spektrum av andra skräddarsydda lösningar inom logistik-, finans- och IT-tjänster. Ekosystemets attraktionskraft ligger i  antalet och mångfalden av dessa olika marknadsaktörer, deras teknik och produkter och den ständiga strömmen av innovation som de tillhandahåller. ALSO är representerat i 23 europeiska länder och genererar en total omsättning på cirka 10,7 miljarder euro med cirka 4000 anställda under räkenskapsåret 2019.

ALSOs täcker hela sortimentet från ”on-premise” (transaktion, inköp av hårdvara och mjukvara) till ”off premise” (IT-as-a-Service), inklusive hybridlösningar. De viktigaste drivkrafterna för tillväxt är den regionala tillväxten samt ALSO: s digitala plattformar med den molnbaserade as-a-service-verksamheten. Här erbjuder ALSO sina tjänster i 64 ytterligare länder över hela världen via PaaS-partners.

Kontakta mig