Sök
Stäng denna sökruta.
Guldsponsor + Panel

Enghouse

Enghouse Interactive, ett dotterbolag till Enghouse Systems Limited (TSX: ENGH), är en ledande global leverantör av kommunikationslösningar som möjliggör utökad kundservice och omvandlar kontaktcentret från ett kostnadscenter till en kraftfull tillväxtmotor.
Enghouse Interactive har över 10 000 kunder i fler än 120 länder. Vi anpassar oss efter gällande lokala lagar och föreskrifter och kan tillhandahålla valfri telefoniteknik, oavsett om den nyttjas lokalt eller i molnet, för att säkerställa att våra kunder kan nås av sina kunder – var som helst, när som helst, via vilken kanal som helst.

Enghouse är Guldpartner och medlem i TAP-programmet (Technology Adoptation program), vilket ger en unik möjlighet att både influeras av och samtidigt påverka utvecklingen av Teams utifrån våra kunders önskemål.

Enghouse var bland de första ut att certifieras mot Microsoft Teams nya program, Connected Contact Center. Certifieringen är en kvalitetsstämpel och ett intyg att Trio Enterprise tillsammans med Teams är en fullt supportad och godkänd plattform.

Kontakta mig