Sök
Stäng denna sökruta.
Silversponsor+Panel

AudioCodes

AudioCodes grundades 1993 och är en ledande tillverkare av avancerad mjukvara och hårdvara för kommunikation. Våra innovativa röstlösningar används av ett stort antal globala företag och operatörer och ger fullständig insikt när det gäller kvalitet, tillgänglighet och funktionalitet.

Medan varumärket tidigare främst var känt som en leverantör av VoIP-gateways och Session Border Controllers (SBC) för integrering av röstnätverk, erbjuder AudioCodes nu en helhetslösning i form av driftstjänster. Ett bra exempel är AudioCodes Live för en komplett röstmigrering till Microsoft Teams, inklusive telefoni, övervaknings- och förvaltningsverktyg och applikationer för att förbättra serviceleveransen.

Som certifierad och pålitlig Microsoft-partner har AudioCodes kunskapen och erfarenheten för att få ut det mesta av Microsoft Teams och göra en smidig övergång till en modern arbetsmiljö.

Vill du veta mer?

Besök AudioCodes för mer information: www.audiocodes.com, eller kontakta oss direkt: tel. +31 36 546 12 12 ; e-post. Benelux&NordicsSales@audiocodes.com

 

AudioCodes RXVCam10 – Utmärkt videokvalitet för produktiva möten i mindre utrymmen hemma eller på kontoret.

Besök vår webbplats för att upptäcka våra andra samarbetsenheter för Microsoft Teams, utformade för att ge en överlägsen mötesrumsupplevelse.

https://www.audiocodes.com/solutions-products/products/room-experience-rx-suite

 

Kontakta mig